Inschrijven volwassenen

Na afloop wordt je lidmaatschap automatisch verlengd.

Na het verzenden van dit formulier, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Lidmaatschap

Looptijd en verlengen
Deze overeenkomst wordt aangegaan voor drie maanden. Na afloop van deze periode wordt deze overeenkomst continu per de 1ste van het kwartaal stilzwijgend met 3 maanden verlengd.

Opzeggen
Opzeggen van je abonnent kan 1 maand voor de eerste dag van het nieuwe kwartaal gewoon per e-mail.

Aangepast lesrooster en openingstijden
In de schoolvakanties en tijdens feestdagen is er een aangepast lesrooster en zijn er aangepaste openingstijden. Hierover krijg je tijdig bericht via onze nieuwsbrief, website, flyer of via Facebook / Instagram.

Aansprakelijkheid
BuentingSport en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of lichamelijk letsel opgelopen in en rondom de sportschool.

Betalen
Betalen gaat via automatische incasso. Het abonnementsgeld wordt rond de 28ste van het einde van het kwartaal afgeschreven.

Persoonsgegevens
Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gebruiken wij alleen voor onze eigen administratie en delen jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of personen. Ons volledige privacystatement is terug te vinden op onze website.

30 dagen niet goed terug garantie
Ben je binnen 30 dagen na inschrijven toch niet helemaal tevreden? Dan heb je de mogelijkheid om je abonnement per direct te stoppen en krijg je jouw geld gewoon terug.

Plezier
Wij wensen je heel veel plezier bij de gezelligste sportschool van Amstelveen.

Vragen
Heb je nog vragen over bovenstaande punten? Laat dit ons dan weten. Dit voorkomt onduidelijkheid achteraf.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL