Faciliteiten

BuentingSport staat niet alleen bekend om een grote veelzijdigheid op het gebied van sport, maar ook voor even gezellig en rustig zitten. Na- en bijpraten, ontspannen of een drankje of een vers kopje koffie: dat kan in onze moderne en zeer gezellige, huiselijk aanvoelende barruimte.

Fitnessruimte

Fitnessruimte Buenting

BuentingSport is voorzien van een moderne, goed uitgeruste fitnessruimte met daarin o.a. apparatuur van GYM80, Matrix en Cardio van Matrix.

Fitnessruimte

Fitness ruimte BuentingSport

Loopbanden, toestellen voor diverse spiergroepen, maar ook gewichten, halter- en trainingsbanken, roei- en crosstrainers: alles is bij ons te gebruiken.

Bar gedeelte

Bar gedeelte Buenting

BuentingSport staat niet alleen bekend om een grote veelzijdigheid op het gebied van sport, maar ook voor even gezellig en rustig zitten. Na- en bijpraten, ontspannen of een drankje of een vers kopje koffie: dat kan in onze moderne en zeer gezellige, huiselijk aanvoelende barruimte. 

Kleedkamers

Kleedkamers sportschool Buenting
BuentingSport heeft drie grote, gescheiden kleedkamers. Dames en een heren kleedkamer. Er is ook één kleedkamer voor de sauna. Alle kleedkamers zijn voorzien van een doucheruimte en toilet.

Sportzalen bij Buenting

BuentingSport beschikt over 2 sportzalen die gebruikt worden voor onze lessen en kinderfeestjes.

Grote zaal bij Buenting

Zaal 1 is 200 m2 met een goede geluidsinstallatie, een zachte vloer en een mooie grote spiegelwand. De zaal is licht doordat zich aan de ene kant grote ramen bevinden en aan de andere kant een grote spiegelwand (handig bij o.a. de danslessen). In deze zaal worden zowel Judo als vele andere groepslessen gegeven. Deze zaal is ook te huur voor o.a. kinderfeestjes.

Kleine zaal bij Buenting

Kleine zaal Buenting
Zaal 2 is 65 m2 en voorzien van een goede geluidsinstallatie, een harde vloer en een mooie spiegelwand. Deze zaal wordt gebruikt voor dans-, yoga- en pilateslessen. Deze zaal wordt ook gebruikt voor de KidsDiscoParty. Lees hier alles over onze Kinderfeestjes.

Parkeren en buitenterras

Sportschool BuentingSport
Parkeren (gratis): voor de deur is gratis parkeren. Ook beschikken wij over een speciale parkeerplaats voor minder validen.
Kluisjes (gratis): je kan gratis gebruik maken van een kluisje om sleutels, portemonnee, telefoon en sieraden in op te bergen.
Op 50 meter afstand is er een laadpaal met 2 oplaadpunten.

Sauna & Turks stoombad

Turks stoombad Buenting

Wij hebben een kleine sauna, een Turks stoombad en meerdere douches.
Onze sauna afdeling is in de zomermaanden gesloten.

We verwelkomen je graag in de gezelligste sportschool van Amstelveen!

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL