HipHop Amstelveen

Hiphop ontstond begin jaren ’80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. In Europa brak streetdance pas door in de jaren ’90 en de stijl had veel invloed op o.a. mode & videoclips. Er wordt gedanst op HipHop en R&B-muziek. In 1998 is Carrol Buenting bij BuentingSport begonnen met streetdance/hiphop lessen en hiphop is inmiddels uitgegroeid tot onze specialiteit.

Optredens van onze dansers zijn dan ook overal in en rondom Amstelveen te vinden. Wij verzorgen vaak optredens op het Stadhart Amstelveen, maar ook op Koningsdag bij Abina zijn onze optredens niet meer weg te denken. Elk jaar hebben wij ook twee grote shows waar alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere vrienden kunnen komen kijken naar de dansmoves van al onze dansers.

Hiphop lessen

HIPHOP BIJ BUENTING

BuentingSport heeft ook 6 wedstrijdteams die meedoen met nationale en internationale wedstrijden. De teams hebben al veel prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Kampioen in diverse leeftijdscategorieën. Kijk op YouTube en zoek op “Buenting” en je ziet veel verschillende filmpjes van onze teams

Wij hebben 6 dagen per week verschillende danslessen. Het BuentingSport dansteam bestaat uit 17 dansdocenten. Wij verzorgen dansles vanaf 4 t/m 24 jaar.

Namen van de wedstrijdteams zijn:

Raphaël Duchenne - Buenting

Wil je ook kennis maken met HIPHOP? Vraag bij Buenting een gratis proefles aan.

Menu

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL