Groepslessen vanaf 18 jaar

Senior Fit

SENIOR FIT is een combinatieles. Deze les begint in onze grote zaal. Na een half uur gaat de groep naar de fitnessruimte. Deze les staat in het teken van verbetering van de conditie, stabiliteit, mobiliteit en kracht. Deze les is ook geschikt voor herstel van blessures. Na de les is er ook even tijd om samen een kopje koffie te drinken.

JIU-JITSU

Jiu-Jitsu is de Japanse kunst van de ongewapende zelfverdediging en staat aan de oorsprong van o.a. karate en judo en werkt met de kracht van de tegenstander. Voor volwassenen is Jiu-Jitsu een verrassend leuke sport waarin alle facetten van lichaamsbeweging aan bod komen (conditie en spieropbouw), gecombineerd met een breed scala aan technieken.

KICKBOKSEN

Bij BuentingSport kan je ook kickboksen! De naam doet het al vermoeden: dit is een conditioneel zware training waarbij boks- en traptechnieken worden toegepast en waar techniek en controle voorop staan.  Handschoenen en scheenbeschermers hebben wij te leen, maar zijn ook bij ons op bestelling verkrijgbaar in alle maten en kleuren.

PILATES

Pilates is een oefenmethode – ontwikkeld door Joseph Pilates (1880 – 1967) – waarbij lichaam en geest worden versterkt en in balans gebracht. De oefeningen worden langzaam en vloeiend uitgevoerd, gekoppeld aan de ademhaling. Concentratie en controle zijn sleutelwoorden. Bij Pilates gaat het om coördinatie van het bekkengebied, de wervelkolom en schoudergordel. Ook wel bekend als CORE STABILITY

WOD (Workout Of the Day)

Dagelijks hebben wij in de fitnessruimte één of meerdere WOD’s van 30 minuten. Je traint onder begeleiding van 1 van onze instructeurs in kleine groepen van maximaal 12 personen. Elke oefening duurt 45-60 seconden en je traint hierdoor op een hoge hartslag ook wel bekend als een interval training. Elke WOD is anders, dus wordt het nooit saai. Deze les is geschikt voor ieder niveau

MINDFULNESS YOGA

Mindfulness gaat over het leren van vaardigheden. Mindfulness leert je vaardigheden om stress en negatieve gedachten te accepteren en los te laten. Mindfulness leert je vaardigheden om gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties op te merken, te accepteren en los te laten. Hierdoor ontstaan mogelijkheden om anders om te gaan met jouw ervaringen.

HIIT IN- & OUTDOOR TRAINING

Onze HIIT (Hoge Intensiteit Interval Training) wordt buiten gegeven onder begeleiding van één van onze fitnessinstructeurs. De training is een circuittraining van 45 minuten waar alle spieren aan bod komen. Je hartslag blijft constant hoog waardoor je ook optimaal werkt aan je conditie. De HIIT training is voor ieder niveau geschikt. Met slecht weer vindt de les binnen plaats.

CORE POWER

Core Power helpt je een sterk lichaam te ontwikkelen met de buik- en onderrugspieren (je zogenaamde “core”). Je bouwt spierkracht en uithoudingsvermogen op, maar ook je stabiliteit en coördinatie gaan vooruit. Dit vertaalt zich naar betere sportprestaties, minder klachten en blessures. Daarnaast merk je dat je lichaamshouding verbetert. Je staat letterlijk steviger in je schoenen en dat straal je ook uit! Beter presteren betekent je beter voelen en er beter uitzien.

BODYSHAPE & BBB

Het woord zegt het al: het “shapen” van het lichaam. We beginnen deze lessen met  een goede aerobics warming-up van ongeveer 20 minuten. Daarna volgt er een spierversterkend gedeelte, afgewisseld met een conditiegedeelte. Het programma varieert per week; de ene keer doen we een circuit, of werken met gewichtjes, steps en tubes en uiteraard ontbreken de buikspieroefeningen niet. Tijdens deze les wordt er ook veel aandacht besteed aan coretraining. Dit zijn oefeningen specifiek voor de stabiliteit van de rompspieren waardoor de kans op rug-, nek- en schouderklachten vermindert. Deze les is zeer geschikt voor alle niveaus

We verwelkomen je graag in de
gezelligste sportschool van Amstelveen!
Menu

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL