Jeugdsporten vanaf 4 tot 18 jaar

BuentingSport heeft in Amstelveen het meeste aanbod jeugdsporten. Het aanbod jeugdsporten is divers en wij hebben voor alle leeftijden verschillende mogelijkheden. Van Breakdance en Streetdance, Hiphop tot Judo en Kickboksen, maar ook special voor de tieners, Tienerfitness. Voor meer informatie over ons lesrooster voor de jeugd klik dan hier.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen?
Neem dan contact met ons op via 020 6414729 of via ons contactformulier.

HIPHOP

Hiphop ontstond begin jaren ’80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. In Europa brak streetdance pas door in de jaren ’90 en de stijl had veel invloed op o.a. mode & videoclips. Er wordt gedanst op HipHop en R&B-muziek.

JIU-JITSU

Ju-Jitsu is de Japanse kunst van de ongewapende zelfverdediging en staat aan de oorsprong van onder andere Karate en Judo en werkt met de kracht van de tegenstander. 

JEUGDJUDO

Jeugdjudo bij BuentingSport is een begrip in Amstelveen. ‘Overwinnen door mee te geven’. Het prachtige spel van vallen en opstaan. Al sinds 1954 hebben wij heel wat kinderen en volwassenen de schone kunst van het judo onderwezen en kampioenen voortgebracht. Versterken van het zelfvertrouwen, wegnemen van groepsangst, leren vallen en het in banen leiden van ongecontroleerde agressie zijn slechts enkele van de mogelijke doelstellingen om met Judo te beginnen.

KICKBOKSEN

Bij BuentingSport kan je ook de jeugd kickboksen. De naam doet het al vermoeden: dit is een conditioneel zware training gericht op de jeugd waarbij boks- en traptechnieken worden toegepast en waar techniek en controle en zelfbeheersing voorop staan. Deze kickboks jeugdlessen zijn voor jongens en meisjes een erg goede en leuke training!  Kledingtip: een korte broek en een t-shirt, bokshandschoenen, scheenbeschermers Deze kan je bij ons lenen voor de proefles

BREAKDANCE

BuentingSport heeft meerdere breakdance groepen! Wil jij ook die stoere moves leren? Grijp nu je kans en doe een gratis proefles! Als beginner leer je de basistechnieken van breakdance: footwork en power moves. Het mooie van breakdance is dat het een aantal vaste basisbewegingen heeft, maar dat eigen creativiteit op prijs wordt gesteld. Door breakdance krijg je ook nog een betere lichaamsbeheersing. Deze les is leuk voor jongens en meiden!! Voor deze les is een wollen muts één van de onderdelen die je moet aanschaffen (of door oma laten breien).
We verwelkomen je graag in de
gezelligste sportschool van Amstelveen!
Menu

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL