Algemene leveringsvoorwaarden

1. Looptijd en verlengen.

De overeenkomst (het lidmaatschap) wordt aangegaan voor drie maanden. Na afloop van deze periode wordt de overeenkomst continu per de 1ste van het kwartaal stilzwijgend met 3 maanden verlengd.

2. Opzeggen.

Opzeggen van je abonnement kan 1 maand vóór de eerste dag van het nieuwe kwartaal gewoon per email.

3. Aangepast lesrooster en openingstijden.

In de schoolvakanties en tijdens feestdagen is er een aangepast lesrooster en zijn er aangepaste openingstijden. Hierover krijg je tijdig bericht via onze nieuwsbrief, website, flyer of via Facebook / Instagram.

4. Aansprakelijkheid.

BuentingSport en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of lichamelijk letsel opgelopen in en rondom de sportschool.

5. Betalen.

Betalen gaat via automatische incasso. Het abonnementsgeld wordt rond de 28ste van het einde van het kwartaal afgeschreven.

6. Persoonsgegevens.

Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gebruiken wij alleen voor onze eigen administratie en wij delen jouw persoonsgegevens niet met andere bedrijven of personen. Ons volledige privacy statement is terug te vinden op onze website.

7. 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Ben je binnen 30 dagen na inschrijven toch niet helemaal tevreden? Dan heb je de mogelijkheid om je abonnement per direct te stoppen en krijg je jouw geld gewoon terug.

8. Plezier.

Wij wensen je heel veel plezier bij de gezelligste sportschool van Amstelveen. 😊

9. Prijswijzigingen van onze abonnementen.

Wij zijn gerechtigd om onze abonnementen, tarieven en algemene voorwaarden te wijzigen. Indien van toepassing dan zullen wij dit je uiterlijk 2 weken voor ingangsdatum schriftelijk (per email) laten weten. Ga je niet akkoord met de deze wijziging dan kan je jouw abonnement per direct opzeggen. Dit kan je ons dan schriftelijk (per email) laten weten. 

Menu

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL