Fitness Amstelveen

Met fitness kan je aan de slag met een persoonlijk trainingsschema. Dit schema maken we voor jou op maat naar aanleiding van een intakegesprek met één van onze fitnessinstructeurs. Er zijn namelijk verschillende doelen waarvoor je kan trainen. Waar de één meer op kracht wil trainen zal de ander meer op algemene fitheid willen focussen. Wij kunnen ook sport specifieke trainingen geven of meer gericht op dagelijkse activiteiten

Fitness bij BuentingSport

Fitness Amstelveen
Als je begint met fitnessen helpen wij je natuurlijk op weg. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we na wat je doelen zijn en welke oefeningen daar het beste bij passen.

Onze fitnessruimte is voorzien van airco, maar ook van opengaande ramen voor lekkere frisse lucht. De ruimte is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 22:00 uur. En op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

TienerFitness in Amstelveen

Tienerfitness Amstelveen

Bij BuentingSport in Amstelveen bestaat de mogelijkheid om vanaf de 1ste klas middelbare school deel te nemen aan Tienerfitness. Dit is trainen in een groep en onder begeleiding van 1 van onze fitness instructeurs. Je maakt op deze manier op een verantwoorde wijze kennis met alle fitnessapparatuur.

Goede begeleiding op deze leeftijd is essentieel. Te zwaar trainen op jonge leeftijd is niet goed ivm de groei van het lichaam. Daarom hebben wij een leuke training voor de jeugd die bestaat uit een combinatie van lichte krachtoefeningen en conditietraining.

4,7
4.7/5
B van Weerdenburg
Lees verder
Super leuke sportschool, veel verschillende lessen en heel veel andere activiteiten buiten de standaard lessen om. Kinderen hebben hier altijd met heel veel plezier gesport.
Pleun Steetskamp
Lees verder
Hele fijne dans- en sportschool. Veel variatie in de lessen en persoonlijk contact.
Nadine Brouwer
Lees verder
Super leuk disco feestje gehad voor onze jongste dochter met haar hele klas. Tussendoor worden er spelletjes gedaan als limbo dansen, dance battle, stopdans. kinderen hebben stuks voor stuk genoten!
MaplePlayz
Lees verder
Goede sportschool met vriendelijk personeel
Wessel Heil
Lees verder
Goede sportschool met veel persoonlijke aandacht. Veel creatieve en leuke activiteiten zoals de technoavond op woensdag!
Vorige
Volgende

Personal training

Personal training in Amstelveen bij Buenting

Personal Training is een training van 30 of 45 minuten waarbij je persoonlijk (1 op 1) door een mannelijke of vrouwelijke Personal Trainer wordt begeleid. Vooraf wordt het programma, de tijd en de trainingsvorm naar aanleiding van jouw wensen met de Personal Trainer doorgenomen.

Personal training

Sportvasten

Sportvasten Amstelveen
Wat is sportvasten?
Last van overgewicht, energiedips of zin in zoetigheid? Maak dan switch naar vetverbranding. Mensen die vooral vet verbranden zijn beter beschermd tegen het krijgen van overgewicht.

Iedereen kan switchen van suiker- naar vetverbranding dankzij onze wetenschappelijke combinatie van vasten en sporten. Samen met je sportvastencoach Carrol Buenting train je je lichaam om deze metabole switch te maken. Onder begeleiding bouw je je voeding af, waarna je 3 dagen gaat (sap)vasten in combinatie met intensieve beweging (20-30 minuten per dag) en wordt ondersteund door speciaal ontwikkelde voedingssupplementen.

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL