Sponsorloop Fun For Brains / Vrijdag 21 juni

Sponsorloop Fun For Brains BuentingSport

Ik ben Maurits, bijna 18 jaar en al bijna mijn hele leven heb ik niet aangeboren herenletsel (NAH). Deze schade heb ik opgelopen door een hersenvliesontsteking toen ik 13 maanden oud was. Mijn ouders, zusje en ikzelf krijgen al jaren veel steun vanuit de Hersenstichting. Hun doel is hersenaandoeningen voorkomen, behandelen en mensen mee laten doen in de maatschappij en daar ben ik ze heel dankbaar voor. Ondanks de uitdagingen die ik nog dagelijks ondervind, ben ik met veel hulp in staat geweest om vorig jaar mijn middelbare school af te ronden en doe nu een sportopleiding waarvoor ik stage loop bij BuentingSport in Amstelveen. Een van mijn stage-opdrachten is het organiseren van een evenement. Omdat ik mij realiseer dat veel mensen met hersenletsel niet meer kunnen wat ik kan en iedereen bewust te maken van het feit dat hersenletsel ons allemaal kan overkomen, organiseer ik een sponsorloop waar hopelijk veel mensen aan mee willen doen door te wandelen of te rennen en zich te laten sponsoren. Ik heb gekozen voor een sponsorloop omdat bewegen belangrijk is om ook je hersenen zo lang mogelijk gezond te houden. 

Mijn streefbedrag heb ik op € 1800,00 gezet omdat ik dit jaar 18 wordt maar meer is natuurlijk altijd beter.

Iedereen die niet mee kan lopen maar mij wel wil helpen met het ophalen van geld voor dit mooie goede doel, kan ook geld doneren via mijn actiepagina. Het geld komt rechtstreeks binnen bij de Hersenstichting en het eindbedrag zal ik officieel aan ze aanbieden.

De sponsorloop vindt plaats op vrijdag 21 juni 2024

De afstand die gewandeld of gerend kan worden is 5 km

De looptijden waar je uit kan kiezen zijn 10.00-11.00, 14.00-15.00 en 17.00-18.00

Vanaf 18.30 uur is er een gezellige afsluitingsborrel bij BuentingSport waar ik bekend zal maken welk bedrag we hebben opgehaald.

Als je meeloopt:
Sponsor mijn actie met ten minste met een bedrag van € 15,00 inschrijfgeld
Stuur een mail naar mail@buenting.nl met je naam en telefoonnummer en de starttijd(en) die je kiest.
Deel deze actie met zoveel mogelijk familie, vrienden, collega’s of buren en laat ze de actie rechtstreeks steunen op de actiepagina

Als je niet meeloopt maar net als ik de hersenstichting een warm hart toedraagt:

Scan de QR code, ga direct naar de actiepagina en doneer. Ieder bedrag is welkom.

Namens de Hersenstichting en iedereen die hun steun zo hard nodig heeft: Dankjewel!

Maurits Fun For Brains

We verwelkomen je graag in de gezelligste sportschool van Amstelveen!

Volg ons op socialmedia

Menu

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL