Fit De Zomer in

Fit de zomer in BuentingSport

Fit De Zomer in

De eerste zonnestraaltjes hebben wij al gehad en dan komt vaak het besef dat je nog net even wat extra’s moet doen om fit de zomer in te gaan. Wij hebben nu een uniek ZOMERFIT programma van 8 weken waarbij wij succes garanderen. Je kan zelf inplannen wanneer je startdatum is.

Dit kunnen je resultaten worden;  2-6 KG gewichtsverlies, tussen de 4 – 7 cm verlies aan buikomvang en je fitter en energieker voelen.

Je start met 10 dagen onder begeleiding van Carrol Buenting met een sportvastenkuur en een sport- voedingsschema op maat. Dit kan je zien als een kickstart voor de overige weken.
Na deze sportvastenkuur ga je door met een persoonlijk op maat gemaakt sportprogramma met of zonder een PERSONAL TRAINER. Er zijn 3 verschillende pakketten waaronder een SAMEN FIT DE ZOMER. Dit is een programma voor 2 personen. Want het is toch veel leuker om met z’n tweeën deze uitdaging aan te gaan en samen fit of nog fitter te worden? Voor meer informatie klik op deze link en meld je snel aan want we begeleiden maximaal 12 deelnemers! https://buenting.nl/fit-de-zomer-in/


SALE!! Voor leden van BuentingSport is er maar liefst €100,- korting op alle pakketten!

 

We verwelkomen je graag in de gezelligste sportschool van Amstelveen!

Volg ons op socialmedia

Menu

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL