Nieuw in 2024 bij Buenting

Kick Fun BuentingSport

Wij gaan in januari met onderstaande 2 TRY-OUTS van 4 weken van start. Je kan je aanmelden voor deze lessen via de BuentingSport app of als je geen lid bent via mail@buenting.nl. Voor niet leden zijn de kosten € 39,99 (voor 4 lessen) Beide TRY-OUTS worden gegeven door Carrol Buenting.

START TO DANCE
Wij krijgen vaak de vraag van ouders van kids die bij ons dansen dat ze ook graag een keer dansles willen. Nou die kans krijg je in 2024! Niet alleen voor ouders maar voor iedereen die blij wordt van dansen starten wij op dinsdagavond met 4x HIPHOP voor beginners voor volwassenen. De les start met een pittige warming-up waardoor de dansspieren even lekker loskomen. Na de warming-up gaan we elke week een korte choreografie doen die je thuis kan blijven oefenen 😊 We sluiten wel af met een kleine CORE training waardoor we ook nog in SHAPE komen na deze 4 lessen. Het belangrijkste is dat je met een glimlach naar huis gaat.

KICK & FUN “is back”
We gaan na een aantal jaren weer van start met KICK & FUN op de woensdagavond om 19 uur.
KICK & FUN is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende boks- en traptechnieken op lekker vette beats. Je werkt aan je conditie, spierversteviging en vetverbranding! Je trapt en/of stoot niet tegen een tegenstander maar tegen de bokspaal. Kick & Fun is ook echt FUN! Doe mee en merk zelf hoe leuk de les is! En iedereen kan meedoen; getraind, ongetraind, jong of oud. Het Kick & Fun programma bevat geen pasjes en is door zijn laagdrempeligheid een groot succes bij zowel vrouwen als mannen.

 

BELANGRIJKE DATA DANSEN & JUDO
Na de kerstvakantie gaan alle dansgroepen keihard trainen voor onze grote dansshow op zaterdag 16 maart. Alle informatie hierover volgt na de vakantie. Jullie kunnen in ieder geval deze datum alvast in jullie agenda zetten.
In de week van 30 januari t/m 3 februari zijn er judo examens. Deze zullen plaatsvinden tijdens de reguliere judolessen. Ook hier volgt meer informatie over na de vakantie.

ENJOY-CHILL-RELAX
De week van 8 – 13 januari staat in het teken van ontspanning, genieten en even tijd voor jezelf maken. Iets wat we na deze week jullie het hele jaar willen meegeven om wekelijks even te doen. Even echt ME TIME! Het gaat namelijk niet alleen om inspanning bij ons maar ook zeker ontspanning.
‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’, of in het Latijn ‘Mens sana in corpore sano’, is een bekend motto. Het staat voor het ideaal van de veelzijdigheid. Een mens is maar gezond als hij zowel intellectueel als sportief bezig is.
In deze week kan je GRATIS gebruik maken van onze sauna en van onze massagestoel die vanaf januari vast in ons aanbod zit. Je moet wel even vooraf aanmelden voor de sauna via onze BuentingSport app/groepslessen. Om gebruik te maken van de  massagestoel kan je terecht bij onze collega’s. Zij zullen voor kijken of hij beschikbaar is. Wij hebben daar nu een aparte relax ruimte voor.

LAATSTE NIEUWS ALS EERST ONTVANGEN?
Wij hebben sinds kort een geheel nieuwe website. Heb jij deze al bekeken? Hier hebben wij ook ons laatste nieuws op staan . Ook kan je ons volgen op onze  BuentingSport facebook of instagram pagina daar zie je altijd leuke filmpjes voorbijkomen en natuurlijk de laatste nieuws items. Geen social media? In onze BuentingSport app hebben wij ook een BuentingSport Community hier kan je ook de hoogte blijven van wat er allemaal te melden is. Je ontvangt per mail een berichtje als er iets verstuurd is of als je die uitgeschakeld hebt zie je een rood balletje rechtsonder je app.

We verwelkomen je graag in de gezelligste sportschool van Amstelveen!

Volg ons op socialmedia

Menu

Openingstijden

Wij zijn geopend op:
  • Maandag 09:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag 09:00 tot 12:00 / 14:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag 09:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur

    Zon- en feestdagen gesloten

Wij hebben een zomerrooster 24 juli t/m 2 september
Er zijn dan geen jeugdlessen en onze openingstijden zijn aangepast.

Wij zijn gesloten op:
Alle officiële feestdagen

Aangepaste openingstijden:
Zomervakantie & tussen kerst en oud & nieuw 

Wil je voor een borrel of feestjes gebruik maken van onze barruimte dan kunnen wij op vrijdag- en zaterdagavond tot 01.00 uur open blijven.

Inschrijven
Leuk dat je lid wilt worden! Wij vinden het fijn om persoonlijk kennis met je te maken en daarom vragen wij je om je in te schrijven bij ons in de sportschool. Wij hopen je snel te verwelkomen! Inschrijven kan dus niet via onze website.

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

ENJOY | RELAX | CHILL