Nieuw seizoen & nieuwe lessen

Vandaag 4 september beginnen alle jeugdlessen weer en is iedereen van het BuentingSport team terug van vakantie dus we kunnen er weer vol tegenaan.
Voor de jeugd zijn er een aantal nieuwe lessen/tijden en nieuwe docenten.
Het complete rooster kunnen jullie vinden op onze nieuwe website. Hieronder een klein overzicht v/d nieuwe lessen en/of tijden:

Jeugdlessen

Maandag hiphop (6-9 jr) om 15.30 uur met Carrol (deze les gaat van start bij voldoende aanmeldingen).
Dinsdag hiphop Teens om 16 uur (deze les gaat van start bij voldoende aanmeldingen).
Woensdag gaan alle danslessen 15 minuten later beginnen!
Woensdag judo 16+ om 20.00 -21.30 uur met John (kata & randori training)
Donderdag AFRO Fusion om 18.30 uur met Raphaël
Donderdag hiphop 18+ gevorderd om 20.00 uur met Charnell

Volwassenen

Dinsdag PILATES & POWER (ipv bodyshape) om 19.30 uur met JillWoensdag KICK & PUNCH (ipv kickboksen) om 19.00 uur met Marloes
Donderdag WOD POWER om 09.30 met Carrol
Donderdag BOOTCAMP start 19.00 uur ipv 18.30 met Carrol

Probeer gratis proeflessen, voor jeugd en volwassenen

Tegenwoordig heb je veel sporten apart. Een yogastudio, een boksschool, een fitnesscentrum. Wij hebben verschillende activiteiten gebundeld op een plek. Natuurlijk kan je altijd een keer andere lessen te proberen. Zo maken veel leden gebruik van de groepslessen in combinatie met trainen in de fitness voor hun kracht.
Ook voor de jeugd is een combinatie mogelijk. Waarom een lidmaatschap nemen bij verschillende sportclubs als het ook in 1 kan?

Wil je graag kijken wat persoonlijk bij je past? Vraag dan advies aan onze trainers. Ze helpen je graag op weg!

Na de zomer er weer goed tegenaan

Krachttraining blijft de laatste jaren onverminderd populair. En terecht, het is een mooie manier om aan je gezondheid en je lijf te werken. Wil je afvallen, lees dan vooral verder, want van krachttraining alleen word je niet zomaar slanker. Sterker nog, krachttraining stimuleert je eetlust en vaak eet men wat er extra is verbrandt aan calorieën ongemerkt weer bij. Het is goed om te weten dat je sowieso ruim voldoende moet eten (en dan ook de juiste voedingsstoffen) om goed te herstellen en je om spieren te laten groeien.

Carrol Buenting is nu naast sportvasten coach ook KRACHTVASTEN COACH. Ben jij een krachtsporter die wil afvallen? Krachtvasten is een 10-daagse cutting phase met top resultaten! Je valt af, je onderhuids vetpercentage wordt lager, je wordt sterker en na de kuur vergroot je snel weer je spiermassa.

Meer weten? Neem contact op met Carrol via mail@buenting.nl

Laatste berichten

We verwelkomen je graag in de gezelligste sportschool van Amstelveen!

Volg ons op socialmedia